Diverse activiteiten

Er worden diverse activiteiten georganiseerd in onze gemeente. Niet alles staat op deze site.
Wilt u meer weten over de activiteiten of wilt u een activiteit organiseren, neem dan contact op met onze evangelisatie ouderling J. Huisman, oud.huisman@hervormdlopik.nl.

Koffiedrinken na de dienst

4 keer per jaar wordt er na de ochtenddienst koffie geschonken in de Schaapskooi.
U bent van harte welkom om zo elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie-thee of fris.
 

Zingen na de dienst

We zien elke keer een goede opkomst bij het zingen na de dienst en denken dat de huidige opzet als prettig ervaren wordt.
Wij, Jeroen van Os, Dick van de Broek en Regina Molenaar, zijn bezig om een kerngroep van spelers te creëren met als doel ook wat moeilijkere nummers/onbekende nummers te spelen. Hierdoor wordt de drempel ook lager om zomaar een keer mee te spelen. Dus de oproep blijf staan: bespeel je een instrument en vind je het leuk om een keer mee te spelen, ook al is het maar 1 nummer, stuur dan een mailtje naar zndd@hervormdlopik.nl.

We zouden het erg leuk vinden als jij/u zich meldt. Wij houden je dan op de hoogte van de speel- en oefendatums en uiteraard de nummers die gespeeld worden.
 

Bezoekwerk

Vanuit de commissie worden de mensen bezocht die geen aansluiting (meer) vinden in onze gemeente en/of op zoek zijn naar Jezus. Als u iemand weet die bezocht wil worden of als u zelf graag bezoek ontvangt laat het dan ons dan weten door te mailen naar bezoekwerk@hervormdlopik.nl