De crèche / oppaslijst

Tijdens de eredienst zondags 's morgens is er een crèche voor de allerkleinsten.
Hier vind je informatie over wie er oppast op welke zondag.

Mocht je verhinderd zijn, probeer dan zelf met iemand anders te ruilen. Mochten er bijzonderheden of vragen zijn mail ze dan naar ons toe creche@hervormdlopik.nl
Jullie moeten zelf opletten wanneer jullie moeten oppassen (het staat in de Graankorrel en in de Bazuin en op deze website van de kerk).
Deze lijst kan ook gemaild worden, als je dit wil laat het ons dan even weten.
Als er weinig oppas kinderen zijn, kan je met elkaar overleggen wie er eventueel naar de kerk zou kunnen gaan.
Als je wilt ruilen met iemand kan je eventueel via de email contact met elkaar opnemen.
Wanneer er dingen aangevuld moeten worden of jullie hebben ideeen dan horen we het graag.
Kennen jullie misschien nog mensen die ons willen helpen, dan zijn ze van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,

Nelleke en Maarten Verheul

De créchelijst voor tot en met maart:

24-feb   Kirsten van Ieperen Lydia Wisse
03-mrt   Jolanda Buitenhuis Joanne Bosch