OJW (open jeugd werk) "Hand in hand"

Hoi hoi OJW’ers of bijna-OJW’ers!

Buiten regent het en is het alweer vroeg donker… De zomer lijkt wel heel lang geleden, en dat kan maar één ding betekenen: er staat weer een nieuw seizoen van OJW voor de deur! We hebben allemaal leuke dingen voor jullie bedacht en al veel voorbereid, alleen we missen nog iets heel belangrijks en dat zijn jullie! Misschien ben je vorig jaar ook al naar OJW geweest, dan hoeven we je natuurlijk niet te vertellen wat het is. Maar als je 12 jaar of ouder bent en je vraagt je af waar deze uitnodiging voor bedoeld is, leggen we je dat graag uit. OJW is een jeugdvereniging voor alle tieners van 12 tot en met 15 jaar. We zorgen bijna elke twee weken voor een leuke avond, we gaan erop uit, we hebben een leuke avond in het honk of we hebben een denkstof-avond; dan praten we over het geloof en denken we daar samen over na. Als afsluiting hebben we rond Hemelvaartsdag een supergezellig kamp!

Onderaan deze pagina vind je onze jaarkalender. Hierop staan precies onze plannen voor het komende seizoen. Vlak voor de avond begint krijg je nog meer informatie van ons. Die kan je in de Bazuin vinden en als we je e-mailadres hebben krijg je ook een mailtje. Iedere avond kost twee euro.


Ook dit jaar zijn we weer in het Honk te vinden! Als je hier nog nooit van gehoord hebt, of de weg vergeten bent: je gaat door de achterdeur de kerk in, loopt de trap op en bovenaan de trap ga je rechtsaf. Je hebt dan vast al vanzelf in de gaten dat het achter die deur heel gezellig is!

Als we nou nog niet al je vragen hebben beantwoord mag je altijd mailen naar ojw-lopik@live.nl of bellen naar 0348-553949.


Groetjes van het OJW-team,
Mariëlle, Mervyn, Dirk en Jacobine.